Jandarmii au confiscat șosete și tricouri contrafăcute dintr-un târg sătesc

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflat în misiune în zona de sud a județului a depistat un bărbat și o femeie care ofereau spre comercializare peste 150 de articole vestimentare ,,la preţ avantajos”, în târgul din localitatea General Scărișoreanu, a anunțat instituția.

Cele două persoane nu aveau documente de provenienţă a bunurilor respective, acestea fiind inscripţionate cu numele unor mărci de renume.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

„Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile abilitate.”, spun jandarmii.

General Scărișoreanu este un sat în comuna Amzacea din județul Constanța. Se află în partea de sud a județului, în Podișul Negru Vodă. La recensământul din 2002 avea o populație de 967 locuitori.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Klaus Iohannis împlinește 62 de ani

Sun Jun 13 , 2021
Klaus Iohannis își aniversează astăzi ziua de naștere. Președintele României împlinește 62 de ani. Klaus Iohannis s-a născut pe 13 iunie 1959, la Sibiu. Președintele a urmat școala germană din Sibiu și Liceul „Samuel von Brukenthal” din același oraș. După absolvirea liceului, în 1973, Klaus Iohannis a intrat la Facultatea […]
klaus iohannis