Jandarmii au început campania „Litoral în siguranță” 2019

Jandarmii au început campania „Litoral în siguranță” 2019
Jandarmii au împărțit pliante turiștilor

Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa a lansat, încă din iunie, campania de informare şi prevenire „Litoral în siguranţă!” 2019.

Aceastta se derulează pe timpul sezonului estival, în Năvodari, Mamaia, Costinești, Saturn şi Vama Veche şi are ca scop conştientizarea turiştilor cu privire  la faptele antisociale care le pot afecta siguranţa.

Joi și vineri, jandarmii au fost prezenţi pe plaja dintre Saturn și Venus şi au împărţit turiştilor pliante cu recomandări pentru concediul desfăşurat de pe litoral, astfel:

  • să nu lase bunuri de valoare, în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme;
  • să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi;
  • acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.);
  • să solicite sprijinul Jandarmeriei sau Poliţiei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau prin sesizarea celei mai apropiate patrule, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte. 
Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prăpastie între Decebal Făgădău și constănțeni. Ce îi transmit oamenii

Fri Aug 9 , 2019
Între primarul Decebal Făgădău și constănțeni s-a creat o prăpastie. Se pare că s-a ajuns la un punct fără întoarcere, de unde nu se mai poate construi o punte de comunicare. Întrebați-vă asta, vă rog: dacă un primar își prezintă realizările, ar trebui sa aibă și susținători, nu? Măcar membrii […]
decebal fagadau