Jandarmii au oferit un nou episod demn de „Cascadorii râsului”. A căzut în cap de pe cal

Un jandarm s-a făcut de râs, de Ziua Națională, după ce a încercat să se suie pe un cal, dar a căzut în cap. Imaginile video au fost făcute publice pe o rețea de socializare și au devenit rapid virale.

Unul dintre jandarmii care avea misiunea de a patrula în zona Pieţei Presei Libere a fost surprins, înainte de începerea festivităţilor, cum încearcă să se urce pe cal.

Momentul, surprins şi postat pe Facebook de Radu Dragomir, s-a petrecut în Zona Pieţei Presei Libere, locul de unde a început defilarea către Arcul de Triumf. Jandarmeria Română admite că imaginile sunt reale şi spune că „a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”.

Ce spune Jandarmeria

În legătură cu imaginile apărute în mediul online, în care un jandarm a fost surprins într-o situație reprobabilă, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a avut loc în data de 1 decembrie a.c., în zona Pieței Presei Libere.

Bărbatul în cauză este angajat al unității noastre. La intrarea în serviciu, acesta, împreună cu toți ceilalți colegi, au fost verificați de șeful nemijlocit, nefiind constatate situații care să împiedice executarea serviciului.

Pentru evitarea unor astfel de situații viitoare, a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.

Jandarmeria Capitalei dezaprobă cu fermitate un astfel de comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare.

Ca de fiecare dată, instituția noastră se delimitează de orice formă de toleranță asupra încălcării legilor și a regulamentelor militare după care funcționează.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii

Episodul vine după ce, în Cluj, niște jandarmi s-au făcut de râs la pasul de defilare.

Sursă foto / video: Facebook Radu Dragomir

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Austria nu va mai construi autostrăzi pentru a combate încălzirea globală

Thu Dec 2 , 2021
Austria va renunţa la mai multe proiecte de extindere a reţelei de autostrăzi pentru a combate încălzirea globală, informează AFP. „Mai multe şosele înseamnă mai multe maşini şi mai mult trafic”, a declarat miercuri ministrul pentru protecţia climei, Leonore Gewessler, responsabilă şi cu transportul. „Nu vreau să transmit un viitor […]