Jandarmii constănțeni au dat 114 amenzi în weekend

Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost zilnic la datorie în perioada 17-19 iulie a.c., acționând  în cooperare cu poliţiştii constănţeni,  pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Pe timpul misiunilor executate în perioada 17-19 iulie, au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 30000 lei pentru fapte precum adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniştii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, desfăşurarea de activităţi comerciale fără îndeplinirea condiţiilor legale, nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2.

Totodată, în această perioadă, jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică la evenimentele cultural-artistice ce au fost organizate în faţa Teatrului Naţional de Operă şi Balet  „Oleg Danovski” din Constanţa, precum şi în Parcul Arheologic.

Jandarmii au fost angrenaţi zilnic şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din competenţă, fiind prezenţi şi în zona Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

Puteți solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau puteți sesiza cel mai apropiat echipaj de ordine şi siguranţă publică, atunci când situaţia o impune.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Senatorul Ștefan Mihu: „La mulți ani Aviației și Forțelor Aeriene Române!”

Mon Jul 20 , 2020
Senatorul Ștefan Mihu a transmis  luni, 20 iulie 2020, un mesaj  cu prilejul Zilei Aviaţiei şi a Forţelor Aeriene Române. Acesta a reamintit că România are o tradiție prestigioasă în domeniu și și-a exprimat speranța că guvernele care se vor perinda, în perioada următoare, la conducerea țării, vor ști să […]
Stefan-Mihu-senator-PSD-Constanta