Jandarmii din Cluj s-au făcut de râs la defilarea de Ziua Națională VIDEO

Jandarmeria Română a anunțat că va face verificări, după ce jandarmii care au defilat la parada din Cluj-Napoca nu au fost deloc coordonați.

„Astfel de momente denotă lipsă de pregătire”, a anunțat instituția, după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, scrie stiridecluj.ro.

După apariţia imaginilor, Jandarmeria Română îşi cere scuze public şi anunţă că va face verificări asupra modului de selecție și de antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton de defilare.

„Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, anunță Jandarmeria.

1 decembrie este ZIUA NAŢIONALĂ a României şi are o însemnătate specială în societatea noastră. Totodată, această zi marchează un eveniment istoric foarte important: unirea Transilvaniei cu România, în anul 1918. În această zi, românii de pretutindeni sărbătoresc pe stradă, la paradele militare din Alba-Iulie sau Bucureşti, ori acasă alături de cei dragi.

1 decembrie a fost adoptată ca ZIUA NAŢIONALĂ a României în anul 1990, fiind promulgată de fostul preşedinte Ion Iliescu şi publicată ulterior în Monitorul Oficial. Această dată marchează Unirea Transilvaniei cu România şi va rămâne una dintre cele mai importante pagini ale istoriei şi unităţii naţionale româneşti.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A ajuns Omicron în România? Trei din rugbiștii sosiți din Africa de Sud au covid

Wed Dec 1 , 2021
DSP și Ministerul Sănătății au anunțat că trei dintre rugbiștii care au sosit în Români direct din Africa de Sud, cu o cursă specială Tarom, au covid. O persoană este din Maramureș, una din Vaslui, iar cealaltă din Brașov. Autoritățile au efectuat anchetele epidemiologice în vederea stabilirii contacților direcți. Cele […]