Jandarmii i-au găsit în timp ce fumau substanțe interzise într-o scară de bloc

În data de 16 octombrie, în jurul orelor 20.30, pe timpul executării serviciului în cartierul C.E.T., atenția patrulei de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Constanța a fost atrasă de doi tineri care fumau într-o intrare secundară de bloc, dar și de faptul că unul dintre tineri a aruncat ceva la vederea lor.

Când au verificat zona au descoperit două pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale de culoare verde maroniu, despre care tânărul care le-a aruncat spunea că nu știe nimic. Urmare a controlului, asupra celui de al doilea tânăr au fost găsite 10 pliculețe transparente care conțineau fragmente vegetale de culoare verde maroniu, asemănătoare cu cele aruncate, despre a susținut că sunt pentru relaxare.

„Având în vedere suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise, jandarmii grupării au întocmit tinerilor actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope conform Legii 143/2000, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.”, au precizat reprezentanții instituției.

În ultimele 7 zile, jandarmii Grupării Mobile Constanța au executat peste 50 de misiuni de menținere și asigurare a ordinii publice pe timpul cărora au întocmit 2 acte de sesizare pentru 3 tineri depistați având asupra lor substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive și au aplicat un număr de 44 sancțiuni contravenționale, valoarea sancțiunilor contravenționale ridicându-se la suma de 13.600 de lei
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cimitirul din Năvodari va avea monitorizare video

Mon Oct 17 , 2022
Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat că a semnat, luni, certificatul de urbanism pentru extinderea și modernizarea cimitirului. „Știu că lucrările sunt urgente, că este nevoie de lucrări ample, dar totul durează mult fiindcă a trebuit să facem exproprieri pentru extinderea cimitirului.”, a precizat acesta. Edilul a detaliat și […]

V-ar putea interesa și: