Jandarmii, pregătiți pentru meciul de fotbal dintre Farul Constanța și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Marți, 28 februarie, începând cu ora 20.30, pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal ,,Gheorghe Hagi” din localitatea Ovidiu se va desfășura meciul de fotbal dintre F.C.V. Farul Constanța şi A.C.S. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.   

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, jandarmii Grupării Mobile Constanţa vor acționa în zonele din imediata apropiere a stadionului, pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Având în vedere interesul crescut al suporterilor pentru acest meci, pentru evitarea creării de ambuteiaje și a timpilor mari de așteptare la porțile de acces, aceștia reamintesc faptul că accesul în stadion se va face începând cu ora 19.00.

Totodată, precizează că legislația în vigoare interzice următoarele:

•          deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;

•          afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;

•          accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților;

•          aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.     

„Recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. Să nu uităm că: FAIR-PLAY reprezintă o conduită onestă în orice situație și presupune acceptarea cu demnitate atât a înfrângerii, cât și a victoriei.”, reamintesc jandarmii.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O barjă românească s-a scufundat pe canalul Poarta Albă - Midia Năvodari

lun feb. 27 , 2023
O barjă s-a scufundat pe canalul Poarta Albă – Midia Năvodari, a anunțat, luni, Autoritatea Navală Română. Evenimentul de navigație a avut loc seara trecută în jurul orei 23.30. Barja, care făcea parte dintr-un convoi, are pavilion român și este încărcată cu 1100 de tone nisip. „Acesta plecase din Cernavodă […]

V-ar putea interesa și: