Jandarmii se pregătesc pentru Neversea

Astăzi, 24 iunie 2022, la sediul Grupării Mobile Constanța a avut loc sedința de cooperare pentru organizarea Festivalului „NEVERSEA – Island of Dreams” care se va desfășura în perioada 07 – 10 iulie pe Plaja Modern din municipiul Constanța.

La ședință au participat reprezentanții structurilor din cadrul Sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică și Apărare Națională, reprezentanții organizatorilor, precum și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții în avizarea, organizarea și desfășurarea evenimentului.

În cadrul ședinței au trecute în revistă și au fost găsite rezolvări pentru situațiile care ar putea conduce la tulburarea liniștii și ordinii publice pe timpul desfășurării festivalului, dar și despre măsuri împotriva consumului de droguri, traseele de afluire și defluire, locurile de parcare și fluidizarea traficului în zona peninsulară.

V-ar putea interesa și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Superputerea lui Vergil Chițac

Fri Jun 24 , 2022
Eu, dacă aș fi primar (Doamne ferește!) aș muri de rușine să anunț că fac bazin olimpic în condițiile în care mii de elevi nu au sală de sport pentru că tu, ca primar, nu pui în executare o hotărâre judecătorească sau nu aloci niște bani. Deși închiriezi beculețe de […]
cristian hagi