Jandarmul de la centrala nucleară Cernavodă care s-a împușcat în cap a murit

centrala nucleara cernavoda

Marți 09 martie, la ora 7:47, un subofițer al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă, care păzea centrala nucleară, aflat în serviciu, s-a împușcat în cap, cu pistolul din dotare. Jandarmul a murit sâmbătă și a fost înmormântat azi, 22 martie.

Militarul, în vârstă de 43 de ani se afla în serviciu la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă și a fost transportat de urgență la o unitate medicală, în stare gravă, cu un elicopter SMURD. Nu se cunosc cauzele care l-au determinat să recurgă la un asemenea gest. A fost declanșată o anchetă de către unitatea de Parchet competentă.

„Subofițerul, cu o vechime în serviciu de peste 21 de ani, are la activ trei misiuni internaționale, iar la ultima evaluare psihologică, din luna septembrie a anului 2020 a fost declarat apt.”, au declarat reprezentanții jandarmilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Anca Dragu, președintele Senatului, februarie: „Nu susțin pașaportul covid”. Martie: „Este exact un bilet către libertate”

lun mart. 22 , 2021
Anca Dragu, președintele Senatului, membru PLUS, a făcut o piruetă de 180 de grade referitor la pașaportul de vaccinare. Dacă pe 28 februarie critica demersul și spune că nu îl susține, pe 22 martie îl laudă și spune că este „un bilet către libertate”. În această perioadă, Comisia Europeană s-a […]
anca dragu

V-ar putea interesa și: