Jeanu Dorin Dumitru cere referendum pentru închiderea gropii de gunoi din Costinești

Jeanu Dorin Dumitru

Jeanu Dorin Dumitru, consilier local în Costinești, atrage, din nou, atenția asupra celei mai grave probleme pe care o are localitatea și propune o soluție pentru rezolvarea ei: un referendum.

„Cea mai gravă problemă pentru Schitu și Costinești este nenorocita de groapă de gunoi, care ne gonește turiștii și ne intoxică zilele cu mirosul ei urât. Ca să o putem închide, îmi doresc să inițiem un referendum, care să se desfășoare simultan cu alegerile locale. Un referendum unde cetățenii comunei Costinești să voteze pentru închiderea acestei gropi.”, a declarat acesta.

Conform legii, referendumul poate fi inițiat la solicitarea unei treimi din numărul de consilieri locali sau a primarului.

„Cum de la primar nu mă aștept să facă asta, îi rog public pe colegii mei consilieri locali, indiferent din ce partid fac parte, să mi se alăture în această inițiativă, iar împreună să organizăm acest referendum, al cărui rezultat să fie piatra de temelie pentru închiderea gropii de gunoi, o dată pentru totdeauna. Așadar, dragii mei consilieri locali, vă invit să uităm de politică și să ne unim pentru a rezolva împreună această problemă. Aveți numărul meu de telefon, mingea este în terenul dumneavoastră. O zi cât mai plăcută vă doresc!”, a mai spus consilierul pe pagina sa de Facebook.

Jeanu Dorin Dumitru va candida la funcția de primar al localității Costinești din partea PMP.

„Știu deja, voi fi cel mai înjurat candidat, în campania pentru Primăria Costinești. Vă spun de acum, nu voi răspunde. Îmi propun și vă propun să desfășurăm o campanie electorală fără atacuri, fără mizerie, fără înjurături. Campania electorală trebuie să fie despre problemele Costineștiului și mai ales despre soluțiile pe care le putem găsi rapid pentru aceste probleme. Campania electorală trebuie să fie despre dialog cu oamenii din Costinești, un dialog care începe în campanie și continuă pe tot mandatul primarului. Vă rog să nu considerați faptul că NU voi răspunde la atacurile murdare ce vor urma, o dovadă de slăbiciune. Consider doar că a intra în atacuri și înjurături nu servește nimănui, nu ajută Costineștiul și locuitorii săi, cu absolut nimic. Așa că, vă invit, haideți să renunțăm la conturi false și răutăți, să ne privim în ochi, să ne spunem problemele și să începem să le rezolvăm împreună. Haideți să facem din această campanie electorală un punct zero, un punct din care să ne trezim și să începem să reconstruim comuna Costinești.”, spunea acesta, în urmă cu câteva zile.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

George Scupra transformă orașul Ovidiu într-un Cluj mai mic VIDEO

Sun Jun 21 , 2020
George Scupra, primarul din Ovidiu, pare hotărât să transforme micul oraș de pe malul lacului Siutghiol într-un Cluj-Napoca dobrogean. Scupra urmărește rețeta pe care a aplicat-o Emil Boc în Cluj și prin care a reușit să facă din orașul transilvănean un model de succes în administrație: atragerea de fonduri europene, […]