Jeanu Dorin Dumitru și-a prezentat echipa: „Oameni care fac cinste comunității din Costinești”

Jeanu Dorin Dumitru și-a prezentat echipa de care spune că este mândru și cu care va conduce Costineștiul în următorii 4 ani, dacă va câștiga alegerile locale.

„Sunt mândru să vă prezint echipa mea. Oamenii mei. Prieteni cu mine și prieteni cu voi, de asemenea. Oameni harnici, onești, oameni care fac cinste comunității din Costinești. I-am ales pentru că știu că alături de ei pot construi o administrație onestă și modernă pentru localitatea noastră. Și i-am ales pentru că acești oameni, la fel ca mine, iubesc Costineștiul. Sunt mândru de ei și sunt mândru că ei m-au ales pe mine. Le mulțumesc pentru că au ales să mă susțină și le spun și lor ceea ce vă spun și vouă tuturor: nu vă voi dezamăgi, aveți încredere!”, spune el.

Jeanu Dorin Dumitru candidează pentru funcția de primar din partea Partidului Mișcarea Populară.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

În vămile dintre România și Bulgaria îți dai seama cât de departe suntem de Europa civilizată

Mon Aug 17 , 2020
Când ajungi la un punct de trecere a frontierei dintre România și Bulgaria, îți dai seamă că zona aceasta este departe, dar departe rău de Europa civilizată. În primul rând, punctul de frontieră există, deși au trecut mai bine de 25 de ani de la inaugurarea spațiului Schengen. România și […]
Coadă la intrarea în România, la punctul de frontieră Negru Vodă. Foto: Cristi Hagi, 15 august 2020