Jeanu Dumitru: „Sunt singurul care poate și vrea să schimbe în bine Costineștiul” VIDEO

jean dumitru

Jeanu Dumitru, candidat la funcția de primar al Costineștiului, ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre proiectele pe care le va duce la îndeplinire după ce va câștiga cursa electorală.

A vorbit despre lucrurile concrete pe care le va face în Schitu, locul unde s-a născut, de la parcări la un sens giratoriu de care este mare nevoie. Desigur, a vorbit și despre Costinești, stațiunea care, din păcate, a rămas cumva încremenită în trecut, dar pentru care sunt soluții. Acestea încep de la reabilitarea falezei până la organizarea de concerte și de spectacole pe tot parcursul verii, dar nu numai.

Jeanu Dumitru: „Sunt singurul care poate și vrea să schimbe în bine Costineștiul”

Jeanu Dumitru, candidat la funcția de primar al Costineștiului, ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre proiectele pe care le va duce la îndeplinire după ce va câștiga cursa electorală.A vorbit despre lucrurile concrete pe care le va face în Schitu, locul unde s-a născut, de la parcări la un sens giratoriu de care este mare nevoie. Desigur, a vorbit și despre Costinești, stațiunea care, din păcate, a rămas cumva încremenită în trecut, dar pentru care sunt soluții. Acestea încep de la reabilitarea falezei până la organizarea de concerte și de spectacole pe tot parcursul verii, dar nu numai.Jeanu Dumitru a atacat și probabil cel mai sensibil subiect al zonei: groapa de gunoi, despre care spune tranșant: trebuie închisă sau mutată.Este încrezător în forțele sale. „Sunt singurul care poate și vrea să schimbe în bine Costineștiul”, spune el, subliniind că sondajele contracandidaților îl situează pe primul loc.Jeanu Dumitru candidează din partea PMP. Poate fi găsit, pe buletinul de vot, la poziția 1.sprijina-jurnalismul-independent

Publicată de Constanta 100% pe Miercuri, 26 august 2020

Jeanu Dumitru a atacat și probabil cel mai sensibil subiect al zonei: groapa de gunoi, despre care spune tranșant: trebuie închisă sau mutată.

Este încrezător în forțele sale. „Sunt singurul care poate și vrea să schimbe în bine Costineștiul”, spune el, subliniind că sondajele contracandidaților îl situează pe primul loc.

Jeanu Dumitru candidează din partea PMP. Poate fi găsit, pe buletinul de vot, la poziția 1.

Video: Matca Vision Studio

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.