Jeanu Dumitru: „Sunt singurul care poate și vrea să schimbe în bine Costineștiul” VIDEO

jean dumitru

Jeanu Dumitru, candidat la funcția de primar al Costineștiului, ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre proiectele pe care le va duce la îndeplinire după ce va câștiga cursa electorală.

A vorbit despre lucrurile concrete pe care le va face în Schitu, locul unde s-a născut, de la parcări la un sens giratoriu de care este mare nevoie. Desigur, a vorbit și despre Costinești, stațiunea care, din păcate, a rămas cumva încremenită în trecut, dar pentru care sunt soluții. Acestea încep de la reabilitarea falezei până la organizarea de concerte și de spectacole pe tot parcursul verii, dar nu numai.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/832492033822614

Jeanu Dumitru a atacat și probabil cel mai sensibil subiect al zonei: groapa de gunoi, despre care spune tranșant: trebuie închisă sau mutată.

Este încrezător în forțele sale. „Sunt singurul care poate și vrea să schimbe în bine Costineștiul”, spune el, subliniind că sondajele contracandidaților îl situează pe primul loc.

Jeanu Dumitru candidează din partea PMP. Poate fi găsit, pe buletinul de vot, la poziția 1.

Video: Matca Vision Studio


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 1.500 de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore

joi aug. 27 , 2020
Până astăzi, 27 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 83.150 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  36.677 de pacienți au fost declarați vindecați și 10.130 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.    În urma testelor efectuate la nivel național, față […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: