Jigniri și acuzații la SC Utilități Publice Cernavodă. Primarul va informa Consiliul Local

cernavodă

Angajați ai Utilități Publice Cernavodă îl acuză pe directorul societății de fapte ilegale și comportament jignitor față de oamenii din subordine – înjurături și limbaj vulgar.

Am intrat în posesia unor înregistrări care sunt pline de injurii, de cuvinte care nu pot fi reproduse în spațiul public. În ele, directorul Utilități Publice Cernavodă înjură angajații, negociază cu unul dintre ei să-și retragă o plângere penală și îi propune o mărire de salariu și mutarea pe un anumit post, dar și referiri jignitoare la o doamnă care ar fi administrator al Spitalului Orășenesc Cernavodă. 

Angajații susțin că muncitorii societății sunt închiriați la alte firme pentru 30 de ore în acte, iar în realitate pentru 3 luni și că unele lucrări nu s-au făcut decât pe hârtie. Mai mult, spun că operatorii sunt forțați să opereze câte 3 puncte termice simultan, ceea ce ar fi și periculos, și ilegal.

„Primarul localității Cernavoda nu a avut cunoștință despre incident sau despre înregistrări. Se vor face verificări la nivel de instituție cu privire la situația semnalată de dvs, urmând ca în prima ședință din această lună, Primarul să aducă la cunoștința Consiliului Local Cernavoda informațiile și probele puse la dispoziție de dvs., pentru a fi stabilite eventualele măsuri legale care se impun în acest sens.”, a declarat Primăria Cernavodă, la solicitarea Constanța 100%.

S.C Utilități Publice SRL este o societate aflată în subordinea Consiliului Local Cernavodă, care are calitatea de asociat unic. În Cernavodă este primar Liviu Negoiță, PNL.

În anul 2020, societatea a avut o cifră de afaceri de 13.248.872 lei, o pierdere de 2.149.049 lei și o medie de 124 de angajați, potrivit Confidas.ro.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Pasajul de la Tomis - drumul de la artă spre ruină

Tue Jan 18 , 2022
Pe 20 octombrie 2017, era vernisată o expoziție de fotografie în pasajul pietonal de la Tomis. Era vorba despre o expoziție dedicată orașului Constanța. Au fost expuse 48 de fotografii, care au putut fi admirate până în noiembrie. E numai un exemplu din ce a însemnat, pentru câțiva ani, acest […]