Jocul calamarului revine pe Netflix cu al doilea sezon

Serialul Jocul calamarului (Squid Game), care a înregistrat un succes global, va reveni cu un al doilea sezon, a anunţat duminică Netflix Inc, oferind câteva indicii despre ceea ce se va întâmpla în viitoarele episoade ale dramei sud-coreene, informează Reuters.

Jocul calamarului a devenit cel mai urmărit serial Netflix după lansare, în septembrie 2021. Serialul spune povestea unor concurenţi săraci, care joacă jocuri pentru copii în speranţa de a câştiga sume mari de bani şi de a-şi schimba astfel viaţa. Serialul a inspirat numeroase meme şi costume pentru Halloween şi a dus totodată la creşterea vânzărilor de costume de trening verzi.

Scenaristul şi regizorul Hwang Dong-hyuk a oferit câteva indicii despre cel de-al doilea sezon al serialului în cadrul unei scrisori dată publicităţii de Netflix.

Personajele Gi-hun şi The Front Man vor reveni, a spus el, iar „bărbatul îmbrăcat în costum care joacă ddakji ar putea reveni”.

”Veţi face totodată cunoştinţă cu prietenul lui Young-hee”, a adăugat el.

Young-hee este o păpuşă animatronică dotată cu senzori de mişcare care apare într-unul dintre jocuri.

Netflix nu a anunţat data de lansare a noului sezon.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Raed Arafat a explicat de ce a ales geamandurile în formă de cruce

Mon Jun 13 , 2022
Geamandurile în formă de cruce, aduse pe litoral prin Fundația pentru SMURD, au cauzat multe comentarii pe rețelele de socializare. Raed Arafat a publicat pe pagina sa de socializare un punct de vedere la subiect. Iată ce a spus: „Am comis-o din nou! Am incercat sa facem ceva care sa […]