John, cel mai răsfățat leu de mare. VIDEO

leu de mare

John, bătrânul leu de mare de la Delfinariul din Constanța, este una dintre atracțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. John este de mult timp la Delfinariu și a ajuns unul dintre cele mai răsfățate personaje de aici.

”Leii de mare sunt mamifere care nu stau foarte mult pe uscat. Stau cu lunile în apă”, spune Angelica Curlișcă, șefa secției Delfinariu.

John face gimnastică, știe să arate dinții antrenorilor și se lasă mângâiat de către antrenori.

Acesta este hrănit de trei ori pe zi de antrenorii de la Delfinariu. Episoadele sunt urmărite cu interes de spectatori. Iată unul dintre ele.

 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RADET nu iartă. Debranșații, obligați să plătească 30% din factură

vin aug. 19 , 2016
RADET Constanța aduce la cunoștință tuturor consumatorilor că în conformitate cu prevederile art. 38 din Legea 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, furnizorul de energie termică este îndreptățit să recupereze de la utilizatorul de energie termică, daunele dovedite a fi din vina acestuia. Având în vedere cele […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: