Joi, 24 noiembrie, se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța

raja

Pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de distribuție, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Aviator Vasile Craiu din municipiul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile,  joi, 24 noiembrie 2022.

În intervalul orar 09.00 – 17.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Petru Vulcan – Mircea cel Bătrân – Făgetului – Pictor Ion Andreescu – Panait Cerna – Chiliei – Soveja – bd. Mamaia – Ion Rațiu – Petru Vulcan, precum și cei arondați punctului termic 24.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au declarat reprezentanții RAJA.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copil accidentat grav de un șofer lângă școală

mar nov. 22 , 2022
Un accident grav s-a produs marți după-amiază, în localitatea Tuzla, lângă școală. „Victima este un copil în vârstă de 14 ani. Este semi conștient.”, au declarat medicii de la Ambulanță. Copilul a fost preluata de un echipaj SMURD și este transportat la Urgența Spitalului Județean Constanța. Puteți urmări Constanța 100% […]

V-ar putea interesa și: