Jucării de contrabandă sosite din China în Portul Constanța. Destinația finală: Republica Moldova

Poliţiştii de la transporturi maritime au descoperit peste 3.500 de seturi de jucării și peste 10.000 de alte jucării, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 650.000 de lei.

Astăzi, 27 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Republica Moldova.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 3.528 de seturi de jucării și 10.249 de jucării, bunurile purtând însemne ale unor mărci înregistrate, susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor respective.

Mărfurile, estimate la aproximativ 651.500 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, conform Legii 84/1998.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Protecția Consumatorilor a verificat facturile record la energie și are câteva... propuneri pentru ANRE

Tue Sep 27 , 2022
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a tras câteva concluzii cu caracter general în urma cercetărilor întreprinse asupra reclamațiilor depuse de consumatori, până în acest moment, la nivelul întregii țări, referitoare la modul în care sunt calculate facturile la energie, Potrivit ANPC, cauzele cele mai frecvente ale nemulțumirilor, din ultima […]