Județul Constanța are elevi de excepție în Cernavodă, Mangalia, Mihail Kogălniceanu, Eforie Nord, Medgidia, 23 August, Tuzla, Murfatlar

elevi

Rezultatele finale la evaluarea națională 2020 scoate la iveală faptul că județul Constanța are elevi de excepție și în afara școlilor tradiționale, recunoscute drept bune, din municipiul Constanța.

În topul primilor 20, după nota obținută, se află mai mulți din județ. Primul loc pe listă, cu media generală 10.00, este ocupat de un elev al Școlii Gimnaziale „Mircea Eliade” din Cernavodă.

Cu 9,95 a terminat un copil de la Liceul „Mihail Kogălniceanu”, din localitatea cu același nume.

Rezultate foarte bune au obținut și candidați de la Școala „Gala Galaction” din Mangalia, Școala nr. 1 din Eforie Nord, Școala „Lucian Grigorescu” din Medgidia.

Pe locurile 21 – 40 regăsim elevi de la Școala „George Coșbuc” din comuna 23 August, dar și de la Liceul „Calatis” Mangalia.

Dacă ne uităm la locuri 41 – 60, vom găsi copii de la Școala „Adrian V. Rădulescu” Murfatlar și Școala nr. 1 „Tuzla”.

Felicitări tuturor!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Arestat pentru că a lovit un bărbat în cap în plină stradă

Fri Jul 1 , 2022
La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost agresat, în timp ce se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, […]

V-ar putea interesa și: