Județul Constanța are OMD. Cine îl conduce

George Măndilă nu are nicio calificare în turism. Cu toate acestea, este președintele OMD Mamaia – Constanța și secretarul OMD Județul Constanța

Astăzi a avut loc Adunarea Generală de Constituire a Asociației “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa” (OMD – Județul Constanța).

Alături de reprezentantul Consiliului Județean Constanța, Monica Cristina Caterinici, Director Executiv al Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, la eveniment au fost prezenți, în calitate de membri fondatori ai OMD – Județul Constanța, Ghindici Iancu, reprezentant al Organizației de Management al Destinației Mamaia-Constanța și Ruxandra Serescu, director general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

În cadrul ședinței a fost aprobat sediul social a Asociației, a fost aleasă componența nominală a Consiliului Director al acestei structuri, fiind stabilit, totodată, cuantumul cotizației anuale a asociației.

 În urma dezbaterii tuturor propunerilor prezentate în cadrul Adunării Generale a Acționarilor și a voturilor exprimate, au fost adoptate următoarele:

Asociația „Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa” își va desfășura activitatea la sediul social din Str. Nicolae Titulescu Nr. 32, Constanța, iar în ceea ce privește valoarea cotizației anuale, a fost stabilit un buget de minim 500.000 de lei.

De asemenea, membrii Consiliului Director, care vor coordona activitatea asociației pentru o perioadă de patru ani, sunt următorii:

  1. Președinte: Enache Bucovală;
  2. Prim-vicepreședinte: George Fuduli;
  3. Vicepreședinte: Vadim Corneliu Ruse;
  4. Vicepreședinte: Florin Cârstocea;
  5. Secretar: George Măndilă.
  6. Cenzor: Beatrice Carolina Florea.

Scopul Asociației “Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa”  este acela de a crea cadrul favorabil în gestionarea dezvoltării turismului și a serviciilor în județul nostru. Odata cu definitivarea tuturor aspectelor legale ce țin de înființarea acestei structuri asociative, OMD Județul Constanța va deveni funcțional și va oferi oportunități reale pentru a pune în valoare potențialul turistic al județului Constanța.

Enache Bucovală este consilier județean PNL. Este asociat în Bueno Comp SRL. Potrivit termene.ro, în anul 2022, forma a raportat cifra de afaceri de 14.614.820 lei, în creștere cu 26%, un profit de 4.008.548 lei, în scădere cu -23%, și 81 de salariați. Florin Cârstocea este un om de afaceri implicat într-un dosar DNA. Detalii AICI. George Măndilă nu are nicio calificare în turism. Cu toate acestea, este președintele OMD Mamaia – Constanța. El s-a ocupat de achiziția logoului copiat pentru Mamaia. Detalii aici: OMD-ul condus de Măndilă a gafat penibil. Primăria încearcă să dreagă busuiocul, în loc să îi ceară demisia


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Legea privind protecția drepturilor și persoanelor cu boli și afecțiuni alergice, inițiată de Cristina Dumitrache, a fost promulgată

vin iul. 21 , 2023
Pe 20 iulie a fost promulgat proiectul legislativ privind protecția drepturilor și persoanelor cu boli și afecțiuni alergice pe care l-a inițiat în Camera Deputaților Cristina Dumitrache, parlamentar PSD de Constanța. Acesta devine legea 242/2023 și reglementează o serie de măsuri care vor ajuta la diagnosticarea bolii alergice, la identificarea […]
Cristina Dumitrache

V-ar putea interesa și: