Județul Constanța, în faliment sub conducerea lui Mihai Lupu și a PNL – USR

Când cheltuielile tale sunt mai mari decât veniturile înseamnă că ești în situație de faliment. Se aplică lucrul acesta la societăți comerciale, dar și la unități administrative. Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, PNL, a recunoscut recent acest lucru.

„Dacă am analiza veniturile proprii numai, spuneam atunci că dacă am fi o societate comercială am intra în faliment. Așa suntem și acum, pentru că cheltuielile de funcționare, adică să mâncăm, să ne plătim apa, curentul, nu să ne mai luăm un televizor, sunt mai mari decât veniturile proprii. Adică eu cheltuiesc să mănânc și să stau în casă mai mult decât salariu. E clar că suntem într-o situație falimentară. Așa suntem și acum.”, spunea acesta. Detalii AICI.

Din păcate, nu numai municipiul Constanța, ci și județul este în faliment.

Cifrele sunt clare: Consiliul Județean Constanța a convocat o ședință extraordinară pentru 12 decembrie 2022 în care va fi dezbătută și o rectificare a bugetului unității administrativ teritoriale pe anul 2022, proiectul fiind inițiat de președintele Mihai Lupu, PNL.

Acesta propune prin rectificare venituri totale de 813.343.470 de lei și cheltuieli totale de 886.886.313 de lei, ceea ce înseamnă un deficit, un minus sau o gaură, cum vreți să-i spuneți, de 73.542.843 de lei. Cu alte cuvinte, instituția condusă de Mihai Lupu cheltuie în medie în fiecare zi cu 201.487 de lei mai mult decât veniturile.

CJC este condus de PNL și USR, care are și un vicepreședinte.

Proiectul poate fi consultat AICI.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Județul Constanța, în faliment sub conducerea lui Mihai Lupu și a PNL – USR

  1. Și credeți ca de acum e așa? Nu cumva e moștenirea PSD? Țara cum e? Tot cu cheltuieli mai mari decât veniturile. Sper sa apuc ziua când vom da TOȚI socoteala pentru asta. Și mai ales ce vor zice politicienii, mai ales psdistii.

  2. Nu mai prinde un mandat nea Lupu. Le-a iesit pe nas liberilor. Mitroi e deja rosu de suparare. Aud ca s-au si balacarit.

  3. asta pentru ca-și pun mereu piedica unii la altii USR este vesnic ,, gigi contra ,, Ei l-au adus pe psd la guvernare prin orgoliul lor ca i se schimbau ministrii lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un restaurant nu mai acceptă plata cu carduri Raiffeisen și nu mai servește Julius Meinl și Red Bull

sâm dec. 10 , 2022
La Pirați, un restaurant din Mangalia nu mai acceptă plata cu carduri emise de Raiffeisen, bancă austriacă, după ce Austria s-a opus integrării României în spațiul Schengen. În plus, proprietarii localului au decis oprirea de la vânzare în local a cafelei Julius Meinl și a energizantului Red Bull, ar clienții […]

V-ar putea interesa și: