Judo-ul unește PSD și PNL

Președintele CJC, Mihai Lupu, PNL, participlă la acțiune comună cu George Teșeleanu (dreapta), ginerele liderului PSD, Ion Dumitrache

Luni, 20 iunie, are loc un eveniment inedit în Constanța. Se deschide oficial Centrul de agrement New Paradise din Eforie Sud.

Aici se vor pregăti 164 de sportivi și antrenori ai loturilor naționale de judo de copii și tineret din Ucraina evacuați din zonele de conflict și nu numai.

La eveniment vor participa directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Florina Cristache, dar și președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, PNL, și președintele Clubului Sportiv Pantheon din Constanța, George Teșeleanu. Aceata din urmă este ginerele președintelui Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache, omul pentru care se spune că primarul Constanței a propus un PUZ controversat, care privea construcția unui drum pe faleza Constanței.

Cine este George Teșeleanu

Nascut la Deva în anul 1965, absolvent al Facultatii de Mine Ingineri, promotia 1990, leader al studentiilor din centrul universitar în perioada decembrie 1989, s-a stabilit în Italia în februarie 1991. Din 1992 s-a înscris la Facultatea de Stiinte Economice la Pontificia Università Gregoriana – Roma.

În Italia îsi începe activitatea stiintifica înca din timpul facultatii, in prezent preda la mai multe universitati în calitate de „visiting profesor”.

Este împuternicit din 1999, cu reprezentarea în Italia a diferitelor fundatii, universitatii si asociatii din România. Activitatea sa stiintifica depaseste cadrul universitar, fiind membru activ în mai multe organizatii stiintifice internationale cum ar fi: Academia de Stiinte Tehnice din Romania, Academia de Stiinte Naturale a Federatiei Ruse, Academia de Stiinte Miniere a Ucrainei, Catedra de Geodinamica Saba S. Stefanescu a Academiei  Romane, din 2008 membru al Comitetul National Român – World Energy Council. Membru in bordul stiintific a mai multor publicatii stiintifice .

Presedinte al Asociatiei Centrul pentru Dezvoltare Etica si Economica – CEED.

A participat la numeroase conferinte stiintifice având ca tema internationalizarea si deschiderea spre Est, în calitate de speaker si coordonator primind numeroase diplome de excelenta.

Consul Onorific al Romaniei la Ancona Italia din 2009 in 2012.

Coordonator in Romania al Fundatiei Centesimus Annus Pro-Pontefice – Vatican din 2014.

Vicepresedinte al Federatiei Romane de Judo din 2014.

Din 1996 este presedinte al Pantheongroup.

Numele lui George Teșeleanu a fost auzit și ca o posibilă propunere a PSD pentru postul de prefect al Constanței. Acesta a revenit însă PNL.

Mai mult despre el puteți citi AICI.

Vă recomandăm și:

https://constantafinanciara.ro/presedintele-cj-constanta-mihai-lupu-a-primit-salarii-restante-de-175-000-de-lei-de-la-propria-firma/

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța se plânge că șantierele din oraș nu respectă legea

lun iun. 20 , 2022
Primăria Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă că, în ciuda numeroaselor activități de informare inițiate de polițiștii locali, în continuare, sunt indentificați deținători de imobile care execută lucrări de construcții fără respectarea prevederilor legale privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. „Polițiștii locali […]

V-ar putea interesa și: