Jumătate din localitatea Ovidiu, fără apă

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 450 mm, de pe Șoseaua Națională, din orașul Ovidiu, județul Constanța, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, miercuri, 12 iunie 2019, în intervalul orar 08:00 – 20:00.

În această perioadă nu vor avea apă la robinete consumatorii aflaţi pe partea stângă a orașului Ovidiu, sensul de mers către localitatea Mihail Kogălniceanu.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp.”, au precizat reprezentanții RAJA SA.

Totodată, RAJA SA îi roagă pe toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Femeie lovită grav de un TIR pe trecerea de pietoni

Tue Jun 11 , 2019
O femeie a fost lovită grav de un TIR chiar pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat marți după-amiază, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Femeia în vârstă de 42 de ani este acum conștientă, dar a suferit un traumatism cranian, traumatism de bazin și de membru inferior. A fost […]