Jumătate din orașul Constanța a rămas fără apă

Astăzi, 02 mai 2019, în jurul orei 17.15, la stația de pompare si tratare Palas, de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta a avut loc o cădere totală de tensiune, motiv pentru care stația nu poate funcționa, au anunțat reprezentanții SC RAJA SA.

Imediat au fost anunțați reprezentanții Enel, însa, in aceste conditii,  abonații din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II nu vor avea apa potabila la robinete pana la remedierea avariei.

SC RAJA SA asigură toti abonatii afectati de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia aceasta situatie.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Un șofer cu alcoolemie de 1,09 mg/l a produs un accident rutier

joi mai 2 , 2019
Un șofer care conducea cu o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat a provocat un accident rutier, în municipiul Constanța. Evenimentul rutier s-a produs în sensul giratoriu de la intrare în Palazu Mare. Bărbatul de 46 de ani nu a păstrat distanța față de autoturismul din față […]

V-ar putea interesa și: