Kira Hagi: „Am crescut brusc cu 20 de ani”

kira hagi

Kira Hagi joacă în cel mai nou film al regizorului Toma Enache, „Între chin și amin”.

Actrița a spus că „a crescut cu 20 de ani” după filmări.

„Am avut ocazia sa fac parte dintr-un proiect datorita căruia simt ca am crescut brusc cu 20 ani. Este vorba despre un film care are ca tema experimentul de la Pitești, unde s-au întâmplat lucruri atât de cumplite. Abia acum am înțeles dimensiunea acelei tragedii.
Nu sunt eu foarte verbala, dar as vrea să le mulțumesc aici regizorului, Toma Enache și soției sale, producător si scenarist, Catalina Enache, actorilor și echipei care m-au facut sa ma simt pe platouri ca într-o familie.”,
a declarat Kira Hagi.

Kira Hagi, fiica fostului fotbalist Gheorghe Hagi, a studiat actoria la New York Film Academy.

La începutul acestui an, a fost premiată de L.A. Film Awards, un festival organizat de IMDB, pentru scurtmetrajul „Fragile”.

Juriul a premiat cei mai bun actori în urma unor proiecții private, iar câștigătorii celor 15 categorii primesc câte un certificat.

„Acest scurtmetraj rezumă finalul celor trei ani la şcoala de film şi sărbătoreşte începerea unui nou capitol al vieţii mele. Vreau să mulţumesc întregii mele echipe, care m-a susţinut în realizarea acestui proiect. De asemenea, vreau să mulţumesc Los Angeles Film Awards pentru veştile minunate primite astăzi”, a scris Kira Hagi, pe 5 ianuarie, pe pagina ei de Facebook.

„Între chin și amin” este povestea unui tânăr compozitor, Tase Caraman, proaspăt logodit, care ajunge în iadul reeducării din închisoarea Pitești. Teribilul experiment este condus de temutul Ciumău, șeful penitenciarului. Prin credință, Tase Caraman supraviețuiește torturilor și, după ce scapă cu viață, compune o „Odă lui Dumnezeu”. Muzica o salvează pe logodnica lui, Lia.

„Am ales tema experimentului de la Pitești pentru a spune un adevăr dureros din istoria recentă a României, un adevăr pe care nu trebuie să-l uităm niciodată și pe care trebuie să ni-l asumăm. Deși este o poveste de ficțiune, ea este inspirată din adevărurile tragice ale acelei perioade”, a declarat regizorul Toma Enache.

Am vorbit cu Toma Enache, la Dobrogea TV, despre acest film. Puteți urmări mai jos emisiunea.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copil rănit grav în gardul școlii

mie sept. 19 , 2018
Un copil de circa 10 ani s-a rănit grav în gardul școlii. Copilul a sărit gardul unității școlare din localitatea Negru Vodă și a rămas agățat în el cu brațul. Martorii au sunat imediat la 112 și au spus că băiatul sângerează masiv. La fața locului a plecat un elicopter […]
elicopter

V-ar putea interesa și: