La 10 ani de când a câștigat alegerile, primarul din Mangalia și-a dat seama că în piață se face speculă

Cristi Radu este primar în municipiul Mangalia de prin anul 2012, când s-au organizat (și reorganizat) niște alegeri locale cu cântec.

Astăzi, în septembrie 2021, edilul și-a dat seama că în Târgul săptămânal al producătorilor agricoli din Mangalia se cam face speculă și a dispus măsuri în consecință. De pildă, nu mai au voie să vândă decât producătorii.

„În ultima perioadă, am vizitat, de mai multe ori, Târgul săptămânal al producătorilor agricoli din Mangalia. Mai mulți cetățeni au reclamat prețurile mari, prezența unor intermediari, dar și condițiile precare de depozitare și expunere a produselor alimentare. În urma constatărilor de la fața locului, am decis ca, începând din această săptămână, să permitem accesul în Obor doar celor care au certificat de producător pentru marfa pe care o vând.”, a scris Cristi Radu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a dorit să îi încurajez pe micii producători din Mangalia și localitățile limitrofe să își comercializeze marfa la prețuri corecte pentru cetățeni și totodată să respecte toate condițiile de igienă pentru produsele comercializate.

Putea lua această decizie – bună – de acum 10 ani.

Sursă foto: Facebook

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Jumătate din călugării de pe muntele Athos s-au îmbolnăvit de Covid

Wed Sep 15 , 2021
Mai mult de o mie de cazuri de Covid-19 au fost înregistrate în rândul călugărilor de pe Muntele Athos, iar opt dintre ai au murit, potrivit greekcitytimes.com. Conform unui raport, a fost înregistrată o creştere importantă a numărului de infecţii în mănăstirile din Grecia, cu mii de cazuri între călugări, […]