La 30 de ani de la căderea comunismului, constănțenii dorm în frig!

Constănțenii abonați la sistemul centralizat dorm în frig și nu au nici apă caldă!

Electrocentrale Constanța SA a înregistrat miercuri dimineață o avarie a instalației de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas. De atunci, abonații RADET nu mai au nici căldură, nici apă caldă.

„Repunerea în funcțiune a instalațiilor va începe în după-amiaza zilei de astăzi, 18.12.2019, urmând ca după asigurarea parametrilor necesari să se reia furnizarea agentului  termic primar.”, a declarat, la începutul zilei, Monica Neacșu, director tehnic al Electrocentrale S.A.

Lucrurile nu au stat însă așa.

La ora redactării acestei știri, 22.16, oamenii nu au căldură și nici apă caldă.

La 30 de ani de la Revoluție, soluția este să mai punem o haină sau o plapumă pe noi.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO Accident cu 5 victime de sex feminin pe strada Baba Novac

mie dec. 18 , 2019
Cinci persoane de sex feminin au fost rănite într-un accident rutier produs pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, colț cu Orizontului. Accidentul a avut loc miercuri seara. Au fost implicate trei autoturisme. „Victimele sunt conștiente, cooperante. Au traumatisme minore. Au fost transportate la spital”, au spus medicii de la […]

V-ar putea interesa și: