La cât a scăzut incidența cazurilor de Sars-Cov-2 în județul Constanța

coronavirus incidenta

Numărul bolnavilor de covid a scăzut din nou în județul Constanța, în ultimele 24 de ore.

Potrivit Prefecturii Constanța, astăzi erau 4.261 de cazuri active, ceea ce înseamnă o incidență de 5,56 la mia de locuitori, în timp ce ieri erau 4.534, adică o incidență de 5,92.

În municipiul Constanța, incidența a ajuns la 6,48, în Mangalia la 5,23, iar în Medgidia la 3,46.

Situația de azi la nivel național, în articolul de mai jos.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Exercițiile navale SUA și NATO în Marea Neagră l-au înfuriat pe Vladimir Putin: „Este o provocare serioasă”

sâm nov. 13 , 2021
Nava americană USS Mount Whitney, nava comandant a Flotei a VI-a americane din Marea Mediterană, face o escală în portul Constanţa, până pe 14 noiembrie, după ce ieri a participat la un exercițiu multinaţional în Marea Neagră. Comandantul Flotei a 6-a americane, viceamiralul Eugene H.Black III, se întâlneşte astăzi şi […]
vladimir putin

V-ar putea interesa și: