La ce e bună o cameră auto sau să nu te pui cu camionul VIDEO

O cameră auto e bună la mașina omului. S-a dovedit în cazul unui șofer de camion.

Un constănțean, aflat la volanul unei Mazda, care se deplasa pe un drum naţional, a depăşit, pe linia continuă, fix înaintea unei treceri de pietoni, un camion, după care a frânat brusc, fără motiv, în faţa mastodontului. 

Conducătorul camionului a frânat la rândul lui şi a lovit uşor Mazda din spate. Acesta a fost momentul în care toţi pasagerii autoturismului au coborât din maşină, nervoţi, moment în care conducătorul profesionist le-a făcut semn că deţine o cameră de bord.

Potrivit adevarul.ro, ambele părţi implicate în accident au convenit să cheme poliţia. Şoferul de camion le-a predat oamenilor legii imaginile de pe camera de bord chiar la faţa locului. Aceştia le-au vizualizat, după care au decis să-l pună pe şoferul de Mazda sub acuzare pentru condus agresiv şi periclitare a siguranţei traficului prin provocarea intenţionată a unui accident, fapt care s-a lăsat cu dosar penal şi permisul de conducere suspendat. 

Şoferul din Mazda a rămas fără permis, va avea şi o amendă uriaşă de achitat, iar pe lângă toate are de înfruntat şi consecinţele unei anchete penale, relatează Piaţa Auto.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.