La ce evenimente vor asigura jandarmii ordinea publică

În acest sfârșit de săptămână,  jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa,  cu sprijinul lucrătorilor din cadrul I.P.J. Constanța şi I.S.U. Constanța vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia evenimentelor organizate în zona de competenţă.

Evenimentele anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele:  manifestările cultural-artistice organizate în parcul Carol I – Termele Romane(Festivalul Internaţional de Teatru Independent la Constanța -FITIC, ediția V), Parcul Arheologic (Be Safe-Best Summer Art Fest), Parcul Km 4-5 Prelungirea Liliacului(Caravana Zbumzzi)  şi în Parcul Tăbăcărie(Seri de Teatru la Pontul Euxin), competiţia 4 V Rally Raid 2020 şi meciul de fotbal F.C. Viitorul – U.T.A. Arad

În scopul protecţiei participanţilor, prevenirii faptelor de natură contravenţională şi penală, dar şi respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic,  jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura evenimentele programate în perioada următoare.

Pe timpul misiunilor oamenii legii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale.

Pentru un plus de siguranţă,  jandarmii constănțeni recomandă participanţilor:

  • să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine;
  • să nu se implice în conflicte ce ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;
  • să fie atenți la bunurile şi obiectele personale;
  • să supravegheze copiii pentru a nu îi pierde în mulţime;
  • să respecte măsurile dispuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS Cov 2
  • să solicite sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112, în caz de urgenţă. 

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Școala trebuie să înceapă, deși „evitarea în totalitare a transmiterii acestei boli nu este posibilă”

Fri Aug 21 , 2020
Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, consideră că şcoala trebuie să reînceapă, dar subliniază că evitarea în totalitare a transmiterii infecției cu noul coronavirus nu este posibilă. Rafila spune că trebuie puse în balanţă protejarea copiilor de infecţia cu noul coronavirus, dar şi dezvoltarea lor normală, […]
eleve-elevi-scoala