La Consiliul Județean Constanța, cultura nu face politică

Music Crossing County în Peștera

Consiliul Județean Constanța sprijină două proiecte culturale frumoase, care se derulează în această perioadă: Music Crossing County și Dance Crossing County. Le sprijină inclusiv financiar.

Proiectele au fost depuse în baza Legii 350, a fost organizată o selecție de dosare și au fost desemnate câștigătoare. Ele presupun seri de muzică, respectiv de dans, în mai multe localități.

Localitățile alese de organizatori sunt diverse, atât din mediul urban, cât și din cel rural.

Se remarcă un lucru: nu s-a ținut cont de apartenența politică a celor care le conduc. Evenimentele au început în municipiul Constanța, condus de PNL, cu viceprimar USR, azi vor ajunge în Năvodari, unde avem un primar PSD și un viceprimar PMP, au fost în Costinești, unde este un primar PMP. Ieri au cântat în comuna Peștera, condusă de un primar independent, Nicoleta Vrabie. Proiectele au ajuns și în Mangalia, Ovidiu, Techirghiol, localități conduse de PNL, partid care a reușit acum doi ani să își adjudece cele mai importante primării din județ.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, este membru PNL.

Dance Crossing County în Mangalia
Music Crossing County în Constanța

La Consiliul Județean Constanța, cultura nu face politică.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ionuț Nedea despre controalele ANPC de pe litoralul românesc: „Nu am văzut nicăieri în lume lucru acesta”

Dum aug. 14 , 2022
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a realizat, în ultimele luni, de când este condusă din nou de Horia Constantinescu, o serie de acțiuni extrem de vizibile pe litoralul românesc (da nu numai). Controale în care au fost filmate și demascate nereguli grave, cum ar fi tone de carne expirată, dar […]
Ionut Nedea, CEO Litoralul Romanesc

V-ar putea interesa și: