La Consiliul Județean Constanța, cultura nu face politică

Music Crossing County în Peștera

Consiliul Județean Constanța sprijină două proiecte culturale frumoase, care se derulează în această perioadă: Music Crossing County și Dance Crossing County. Le sprijină inclusiv financiar.

Proiectele au fost depuse în baza Legii 350, a fost organizată o selecție de dosare și au fost desemnate câștigătoare. Ele presupun seri de muzică, respectiv de dans, în mai multe localități.

Localitățile alese de organizatori sunt diverse, atât din mediul urban, cât și din cel rural.

Se remarcă un lucru: nu s-a ținut cont de apartenența politică a celor care le conduc. Evenimentele au început în municipiul Constanța, condus de PNL, cu viceprimar USR, azi vor ajunge în Năvodari, unde avem un primar PSD și un viceprimar PMP, au fost în Costinești, unde este un primar PMP. Ieri au cântat în comuna Peștera, condusă de un primar independent, Nicoleta Vrabie. Proiectele au ajuns și în Mangalia, Ovidiu, Techirghiol, localități conduse de PNL, partid care a reușit acum doi ani să își adjudece cele mai importante primării din județ.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, este membru PNL.

Dance Crossing County în Mangalia
Music Crossing County în Constanța

La Consiliul Județean Constanța, cultura nu face politică.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ionuț Nedea despre controalele ANPC de pe litoralul românesc: „Nu am văzut nicăieri în lume lucru acesta”

Sun Aug 14 , 2022
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a realizat, în ultimele luni, de când este condusă din nou de Horia Constantinescu, o serie de acțiuni extrem de vizibile pe litoralul românesc (da nu numai). Controale în care au fost filmate și demascate nereguli grave, cum ar fi tone de carne expirată, dar […]
Ionut Nedea, CEO Litoralul Romanesc