La Constanța, PMP nu mai există

pmp constanța
Sursă foto: Facebook/Marian Crușoveanu

La Constanța, PMP nu mai există!

Aceasta este concluzia consilierului județean Marian Crușoveanu, PNL. Concluzie pe care a exemplificat-o elocvent. Politicianul se întreabă și cum suportă Traian Băsescu alianța dintre PMP și PSD din Constanța fără să ia nicio măsură.

Iată ce spune.

„Este bine ca fiecare dintre dumneavoastră să știe că la Constanța nu mai există PMP. Partidul lui Băsescu a devenit doar o anticameră a PSD-ului la Constanța. Și nu de ieri, de azi, ci de aproape 3 ani joacă rolul umil de portavoce a PSD-ului.
În ultima ședință a Consiliului Județean, pentru a demonstra cât de loial este PSD-ului, a căutat un țap ispășitor, de această data persoana fiind directorul de la Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța. Subiectul de la care a pornit conflictul în ședința Consiliului Județean a constat în minciunile cu care s-a prezentat vicepreședintele CJ, Claudiu Iorga Palaz, în cadrul ședinței, referitoare la Bisericile de cretă din Murfatlar. Una din minciuni s-a referit la faptul că edificiul este inclus pe lista monumentelor UNESCO, ceea ce nici pe departe nu este așa.
Trecând prin această situație jenantă în care a fost pus vice-președintele CJ, voiam doar să atrag atenția asupra faptului că Teatrul de vară Soveja, aflat în subordinea Consiliului Județean și în mijlocul orașului Constanța, este plin de șobolani. Acest teatru se află aproape de vila stimatului domn și mă miră faptul că până la momentul de față nu a sesizat această situație și nu a inițiat niciun proiect care să vizeze reabilitarea, salvarea, reamenajarea acestui obiectiv. Atât Teatrul de vară, precum și alte obiective de acest gen se află în subordinea Consiliului Județean, se află în paragină, iar până în momentul de față nu am observat niciun interes aparte față de acestea. Desigur, campania electorală bate la ușă și puțină agitație este binevenită, pentru că domnul Palaz are bine format nasul, simte oportunitățile și poate oricând să își schimbe tricoul, el fiind profesionist și putând juca în orice echipă. Pe de altă parte, de curând profesionistul vorbea și despre finalizarea lucrărilor la Cetatea Capidava, până la primăvară. Iată că primăvara a venit și mă întreb dacă acele promisiuni ale domnului se încadrează în același registru de vorbe electorale?!
Ceea ce este și mai curios este cum de suportă Băsescu această situație de prietenie între PSD și PMP de la Constanța fără să ia nicio măsură.”


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident cu trei mașini pe strada Soveja din municipiul Constanța

vin apr. 5 , 2019
Un accident rutier în care au fost implicate trei mașini, și în urma căreia o femeie de 24 de ani a fost rănită, a avut loc pe strada Soveja din municipiul Constanța. În data de 5 aprilie, la ora 07:50, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, a condus […]

V-ar putea interesa și: