La două săptămâni după ce o femeie s-a aruncat în gol și ISU a mințit, 8 subofițeri au fost avansați în grad și 100 de cadre militare au fost recompensate

Incendiu în care o femeie și-a pierdut viața. Autoscara a ajuns prea târziu

Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, 8 subofițeri, aflați în activitate, au fost înaintați în grad, înaintea expirării stagiului minim în grad, cu ocazia zilei de 28 februarie – Ziua Protecției Civile  din România.

Astfel, prin ordin al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța, cei 8 pompieri au fost avansaţi astfel:

  • trei subofițeri  au fost înaintați în gradul de plutonier adjutant șef;
  • patru subofițeri au fost înaintați în gradul de plutonier adjutant;
  • un subofițer a fost înaintat în gradul de plutonier.

„Pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, 100 de cadre militare au fost recompensate cu citarea prin Ordin de zi pe unitate.”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Dobrogea.

Reamintim că, pe 16 februarie, în municipiul Constanța, o femeie s-a aruncat de la etaj sub privirile pompierilor, pentru a scăpa de flăcările care îi cuprinseseră apartamentul. Cei de la ISU Dobrogea au anunțat inițial că autoscara ajunsese înainte ca femeia să se arunce. Au mințit. La momentul tragediei, autoscara era pe drum.

Citește și:

IGSU confirmă că ISU Dobrogea a mințit! Autoscara a ajuns la 16 minute după ce femeia a căzut de la balcon. Măsuri dispuse în urma controlului

Cazul incendiului ucigaș din Constanța. Ofițerul ISU Dobrogea responsabil de autoscară vrea la pensie

Parchetul Militar a deschis un dosar penal în urma incendiului din Constanța


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.