La două săptămâni după ce o femeie s-a aruncat în gol și ISU a mințit, 8 subofițeri au fost avansați în grad și 100 de cadre militare au fost recompensate

Incendiu în care o femeie și-a pierdut viața. Autoscara a ajuns prea târziu

Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, 8 subofițeri, aflați în activitate, au fost înaintați în grad, înaintea expirării stagiului minim în grad, cu ocazia zilei de 28 februarie – Ziua Protecției Civile  din România.

Astfel, prin ordin al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța, cei 8 pompieri au fost avansaţi astfel:

  • trei subofițeri  au fost înaintați în gradul de plutonier adjutant șef;
  • patru subofițeri au fost înaintați în gradul de plutonier adjutant;
  • un subofițer a fost înaintat în gradul de plutonier.

„Pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, 100 de cadre militare au fost recompensate cu citarea prin Ordin de zi pe unitate.”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Dobrogea.

Reamintim că, pe 16 februarie, în municipiul Constanța, o femeie s-a aruncat de la etaj sub privirile pompierilor, pentru a scăpa de flăcările care îi cuprinseseră apartamentul. Cei de la ISU Dobrogea au anunțat inițial că autoscara ajunsese înainte ca femeia să se arunce. Au mințit. La momentul tragediei, autoscara era pe drum.

Citește și:

IGSU confirmă că ISU Dobrogea a mințit! Autoscara a ajuns la 16 minute după ce femeia a căzut de la balcon. Măsuri dispuse în urma controlului

Cazul incendiului ucigaș din Constanța. Ofițerul ISU Dobrogea responsabil de autoscară vrea la pensie

Parchetul Militar a deschis un dosar penal în urma incendiului din Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constanța se îndreaptă spre scenariul roșu. A cincea zi consecutivă de creștere a cazurilor de covid

lun mart. 1 , 2021
Incidența cazurilor de coronavirus în municipiul Constanța este în creștere pentru a cincea zi consecutiv. În ritmul acesta, orașul va ajunge în scenariul roșu în scurt timp. Potrivit Direcției de Sănătate Publică, incidența raportată luni, 1 martie, este de 2,38 cazuri la mia de locuitori (ceea ce înseamnă 742 cazuri active). Duminică, […]
coronavirus constanța

V-ar putea interesa și: