La fiecare două zile, în orașul Constanța s-a dărâmat un garaj

Constanța mai are destule garaje

Primăria Constanța mulțumește celor care s-au conformat somațiilor emise de Direcția Generală Politia Locală și au desființat garajele amplasate pe domeniul public și privat al municipiului Constanța.

„Spațiul public urban trebuie utilizat cât mai eficient. De aceea, în locul garajelor construite fără autorizație de construire sau menținute peste termenul prevăzut în autorizația de construire au apărut noi locuri de parcare destinate riveranilor care beneficiază acum de condiții civilizate pentru parcarea autoturismelor.”, spun reprezentanții primăriei.

În ultimii 3 ani, peste 550 de garaje au fost dezafectate iar în locul lor au fost amenajate parcări. Adică un garaj la două zile, în medie, în ultimii trei ani.

„În continuare, agenții noștri acționează pentru identificarea tuturor construcțiilor care strică imaginea orașului sau ocupă inutil spații care pot deveni mult mai plăcute și utile pentru locuitorii zonei.”, au precizat reprezentanții instituției.

Citește și: Garajele care l-au învins pe Făgădău. Va pierde bătălia și echipa Chițac – Ovanesian?

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vești bune și pentru județul Constanța: 1 miliard de lei pentru HoReCa

Wed Feb 24 , 2021
Industria HoReCa primește sprijin financiar de 1 miliard de lei, ceea ce înseamnă vești bune și pentru județul Constanța, anunță deputatul PNL Marian Crușoveanu. „În contextul pandemiei, industria HoReCa este direct afectată. Este un sector care are un aport semnificativ în activitatea economică din județul nostru, iar sprijinul financiar suplimentar […]
horeca