La mulți ani, Constanța noastră dragă de care-și bat joc politicienii!

constanta de sus

La mulți ani, Constanța! Astăzi este ziua ta.

Ai tot ce-ți trebuie pentru a fi cel mai frumos oraș din România: o mare superbă, o zonă veche unică în această parte a lumii, lac, port, dar mai presus de toate mulți oameni care-ți fac cinste. Au venit aici oameni geniali care te-au transformat și dezvoltat. Multe etnii au s-au aciuat și au transformat un pământ al nimănui într-un spațiu cu adevărat multicultural, care a ajuns să fie dat exemplu. Sute, mii de profesioniști excepționali te-au ales drept casă.

Din păcate, atuurile tale au atras și oameni răi sau nepregătiți sau ambele, care nu ți-au dori binele, dar care au ajuns să te/ne conducă. Oameni care se dau cu zeamă de lămâie pe față. Au vrut numai să te jefuiască, și-au bătut joc de tine. Ți-au furat din terenuri, ți-au distrus iremediabil frumusețea urbanistică, ți-au distrus mare parte din spațiile verzi și ți-au tăiat copacii, au intrat cu blocurile până în buza singurului tău parc adevărat, ți-au construit sensuri unice pe unde trebuie și unde nu trebuie, dând peste cap trafic.

Politicienii aceștia nu s-au uitat deloc la copiii tăi. Copii care nu au locuri de joacă, nu au unde să-și petreacă timpul liber, nu au săli de sport în școli. Sunt numai câteva din lucrurile care îi fac cei mai nefericiți tineri din România, care îi determină să te părăsească atunci când pot.

Te-au sărăcit și ne-au sărăcit. Câștigăm mai puțin decât în multe alte orașe mai mici, nu avem bani sau nu putem să-ți reparăm spitalele, să-ți construim parcări, să-ți reabilităm clădirile de patrimoniu. Putem să aruncăm însă câte un milion de euro pe an, ca să-ți punem beculețe de Crăciun, ca să-ți ascundem mizeria sub sclipici.

Vei fi mai bine când vei scăpa de politicienii aceștia care te-au capturat, care se gândesc numai la ei, deloc la tine.

La mulți ani și vremuri mai bune!


V-ar putea interesa și:

M-am săturat de Constanța altfel. Vreau una normală!

Orașul cu primar absent

La șapte metri sub nivelul mării

Balaurul cu trei capete din Constanța și candidatul independent

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Sfinții Constantin și Elena. Peste 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica

Sat May 21 , 2022
Sfinţii Mari Împăraţi şi întocmai cu Apostolii, Constantin şi mama sa, Elena, sunt sărbătoriţi de Biserică în ziua de 21 mai. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, numele de Constantin sau derivate ale acestuia poartă 698.155 de bărbaţi, iar cel de Elena sau derivate ale acestuia […]
sfintii-imparati-constantin-si-elena