La mulți ani, Gheorghe Hagi! GALERIE FOTO. VIDEO

hagi

Gheorghe Hagi, probabil cel mai cunoscut constănțean din lume, împlineşte astăzi 51 de ani.

Supranumit “Regele fotbalului românesc” şi “Maradona din Carpaţi”, fiind totodată cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, cu 35 de goluri înscrise.  A evoluat la mai multe echipe de club în cadrul a 515 meciuri şi a marcat 283 de goluri , iar la echipa naţională a României a jucat 125 de meciuri, marcând 35 de goluri, scrie Mediafax.

Cu ocazia zilei sale de naştere, jucătorii grupării constănţene Viitorul şi-au felicitat antrenorul prin intermediul unui mesaj video.

“La multi ani tata, multă sănătate şi fă în continuare ceea ce îţi place”, a fost mesajul lui Ianis Hagi pentru tatăl său.

Aveți mai jos o galerie foto cu câteva dintre cele mai importante momente din viața sa sportivă, culese de pe pagina oficială de Facebook.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se oprește apa în zona centrală din Eforie Sud

Fri Feb 5 , 2016
Pentru executarea lucrărilor de racordare a rețelei de alimentare cu apă cu diametrul de 250 mm, la sistemul centralizat de distribuție din localitatea Eforie Sud, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 09 februarie 2016, în intervalul 08,00 – 18,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii […]