La mulți ani, Valentin Vrabie!

Valentin Vrabie
Valentin Vrabie împlinește astăzi 50 de ani

Valentin Vrabie, ex-primarul din Peștera, împlinește astăzi 50 de ani. Cum spunea cineva de dimineață, a ajuns la jumătatea drumului prin viață.

Ziua și-o petrece alături de cei dragi, atât în Medgidia, cât și în Peștera. Sute de persoane au ținut să-i ureze ”La mulți ani”, personal sau prin telefon. Mulți dintre cei care au venit astăzi, în Medgidia, să ciocnească un pahar de șampanie cu Valentin Vrabie i-au urat succes în cursa pentru primăria din localitate.

Valentin Vrabie este omul care a reușit să transforme o comună anonimă din Constanța într-o localitate despre care se vorbește în întreaga țară. Am prezentat în mai multe rânduri realizările sale. Raportul său de activitate pentru ultimii 8 ani este edificator (deși lipsesc din el mai multe lucruri frumoase pe care le-a făcut). Mai important este că a reușit să schimbe mentalitatea oamenilor. Locuitorii din Peștera, de exemplu, nu mai fac ”cereri” la primărie, ci ”solicitări”. Au învățat că primarul este în slujba cetățenilor și nu invers.

Astăzi, de ziua lui, nu voi vorbi despre aceste lucruri – ele se văd cu ochiul liber. Îi voi spune însă, și pe această cale, ”La mulți ani!”, sănătate și putere să-și ducă la îndeplinire proiectele.

Valentin Vrabie, aniversare 50

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Avarie RAJA în Mihail Kogălniceanu

Mon Apr 4 , 2016
Pentru remedierea unei avarii la conducta principala de alimentare cu apa a statiei de pompare Cota 20, de la intrare in localitatea Mihail Kogalniceanu, SC RAJA SA a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile astazi, 04 aprilie 2016, in intervalul 11,30 – 19,30. Sunt afectati consumatorii: Aeroportul international Mihail […]