La Peștera s-a lucrat toată noaptea la deszăpezire

Judetul Constanta s-a aflat timp de cateva zile sub incidenta avertizarilor de vreme severa, fiind lovit succesiv de ninsoare abundenta, viscol, ger. Comuna Pestera, la fel ca si marea majoritate a localităților județului, s-a aflat cateva zile in stare de izolare, cu toate eforturile noastre concertate pentru remedierea situației.

”In zilele de vineri dupa-amiaza, sambata dimineata si sambata seara, pana noaptea tarziu, am incercat cu forte proprii sa spargem valurile de zapada spre Ivrinezu si, respectiv, spre Medgidia. Nu am reusit datorita viscolului puternic si depunerilor masive de zapada, in cantitati imense, cum nu s-au mai inregistrat de zeci de ani. Duminica dimineata am spart sulurile de zapada si am iesit pe camp, prin zona “curba mare”, pana la Poligon, apoi zona “movila” , de unde am preluat echipajul unimog de la Enel. Spre dupa-amiaza zilei de duminică s-au remediat defectiunile la rețeaua electrica, iar seară freza venita in ajutor a reusit sa desfunde drumul Medgidia-Peștera-Ivrinezu. Tarziu in noapte, utilajele proprii au actionat pe drumurile secundare din Ivrinezu, iar acesta actiune se desfășoară la ora actuala si in celelalte localitati. Facem in continuare toate eforturile pentru revenirea la starea de normalitate, in conditiile in care se anunta din nou vreme deosebit de rea. Mulțumim tuturor celor care ne-au venit in ajutor cu utilaje, cu sfaturi sau macar cu o vorba buna! Intr-o asemenea situatie de urgenta, este importanta solidaritatea in folosul comunitatii!”, a declarat primarul comunei Pestera, Marius Liviu Petre.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ISU Dobrogea intervine de 96 de ore în teren. Se fac pregătiri pentru un nou episod de FENOMENE METEO PERICULOASE

Mon Jan 9 , 2017
În continuare, după patru zile de viscol puternic şi precipitaţii abundente, autorităţile constănţene continuă eforturile pentru înlăturarea efectelor generate de vremea severă. LA ACEST MOMENT SE FAC PREGĂTIRI LA NIVELUL TUTUROR STRUCTURILOR PENTRU GESTIONAREA UNUI NOU EPISOD DE FENOMENE METEO PERICULOASE PROGNOZAT SĂ ÎNCEAPĂ DIN DATA DE 10 IANUARIE. Au […]