La Târgul Producătorilor Dobrogeni promovat de Primăria Năvodari, chinezisme cât cuprinde

Primăria Năvodari promovează, în perioada 17-19 septembrie, Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni. Ideea este bună: susținerea producătorilor locali.

„Producătorii români sunt într-o situație dificilă, nu sunt sprijiniți de stat și duc o luptă foarte grea cu lanțurile agro-alimentare. Vă invităm să cumpărați alimente proaspete, fără aditivi, conservanți și coloranți. Cumpărați de la producâtorii români, nu de la importatori. Mâncați mai sănătos, susțineți producătorii români!”, spune viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu.

Imaginile postat de acesta pe Facebook (ca cea de mai sus) arată însă că la eveniment sunt expuse produse care n-au nicio legătură cu cele declarate.

Puteți cumpăra, așa cum se vede, un fel de acadele chinezești, cel mai probabil, dar și alte produse din importa, care nu au nicio legătură cu producția locală.

Nici produsele de mai jos nu par dobrogene.

E dret, există la târg și standuri cu produse românești.

Târgul de Toamnă al Producătorilor Dobrogeni este organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Constănțeni, în parteneriat cu Primăria Orașului Năvodari și Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari.

Primăria Năvodari a pus la dispoziție spațiul și promovează evenimentul pe canalele sale oficiale.

Nota editorului: Într-o primă variantă a textului, a apărut informația că evenimentul este organizat de primărie. După cum am menționat mai sus, primăria este numai partener.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Reținut pentru că vindea droguri de mare risc la un festival de muzică din Neptun

Fri Sep 17 , 2021
La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au depistat, în staţiunea Neptun, judeţul Constanţa, în zona în care se desfăşura un festival de muzică electronică, un bărbat, de 22 de ani, care, la vederea […]
catuse