La Tomis Mall primăvara aceasta ai premii extraordinare pentru urări inspirate

Tomis Mall invită clienții să întâmpine primăvara cu urări emoționante!

Martie este luna în care le spunem mai des „mulțumesc” femeilor din viața noastră și ne arătăm recunoștința prin gesturi pline de semnificație. Astfel, Tomis Mall le oferă rolul principal doamnelor și domnișoarelor, în campania de primăvară de anul acesta, care se desfășoară în exclusivitate pe paginile de Facebook și Instagram ale centrului comercial Tomis Mall.

Câștigă un uscător de păr de Supersonic de ultimă generație, în valoare de peste 2000 lei și alte trei produse premium pentru aranjarea și îngrijirea părului, în valoare de peste 1000 lei!

În perioada 1 – 14 martie, Tomis Mall își provoacă prietenii de pe canalele proprii de socializare și clienții mall-ului să le spună femeilor importante din viața lor cât de mult le apreciază pentru ceea ce fac zi de zi, prin urări creative, emoționante completate în comentarii la cele 2 postări-concurs lansate pe 1 martie, pe Facebook și Instagram Tomis Mall.

Surprizele continuă! În prima săptămână a noului anotimp, în zilele de 1 și 8 martie, „vestitorii primăverii” de la Tomis Mall oferă sute de flori clientelor care vizitează centrul comercial, pentru că merită.

„Luna martie are un farmec aparte și este încă o ocazie să ne bucurăm de femeile importante care ne sunt  alături și să le arătăm aprecierea noastră. Iar urările și cuvintele frumoase niciodată nu prisosesc. Campania noastră celebrează femeile de toate vârstele și invită clienții să dăruiască cuvinte frumoase și emoție doamnelor și domnișoarelor”, a declarat Irina Albu, Director Comercial Tomis Mall.

Primăvara vine cu noi colecții în tendințe și pline de culoare. Te provocăm să explorezi cele mai cool trenduri de sezon pentru cei mici și cei mari în magazinele preferate din Tomis Mall. Tu cui o să-i oferi zâmbete primăvara aceasta?

Înscrierea în campanie se face exclusiv prin adăugarea comentariilor la postările-concurs menționate. Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe pagina de Facebook, respectiv Instagram Tomis Mall, în data de 15 martie 2022. Regulamentul campaniei poate fi accesat pe paginile de Facebook, respectiv Instagram ale Tomis Mall.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se vor redeschide cinci drumuri județene închise din cauza zăpezii

Tue Mar 1 , 2022
RAJDP Constanța a anunțat, în urmă cu câteva minute, că cinci dintre drumurile județene închise din cauza zăpezii se vor redeschide în perioada imediat următoare. Este vorba despre: DJ307 Deleni-Sipote, ora 10, ambele sensuri DJ225 Pantelimon-Mireasa-Targusor, ora 10, ambele sensuri DJ226A Cogealac-Ramnicul de Jos, ora 11, ambele sensuri DJ222 Pestera-Pietreni, […]
intrare-dumbraveni