La Trocadero, lângă sediul PSD, cea mai ieftină zonă de parcare din Constanța

Primăria Constanța a instalat plăcuțe care impun plata parcării și în zona Trocadero. Mai exact, pe strada Secerișului, care face legătura între cartierul Coiciu și zona Flămânda. În zonă sunt mai multe săli de jocuri de noroc, bănci comerciale, dar și sediul PSD Constanța.

Primăria a hotărât că aici trebuie să fie zona 2 de parcare, deci cea mai ieftină din oraș.

Reamintim că lângă piața din Inel 2, amplasată spre periferia Constanței, șoferii sunt nevoiți să plătească parcare pentru zona 1.

OPINIE

Nu e deloc rău că aceste locuri de parcare sunt cu plată. Până acum, era aproape imposibil să găsești ceva liber. De când se plătește, sunt șanse mai mari. Rămâne însă întrebarea: ce se întâmplă cu banii colectați? Primăria a strâns, anul trecut, peste 5,6 milioane lei din parcările cu plată, dar nu a spus niciodată cum a i-a cheltuit (detalii AICI).

Vă recomandăm și:

Un medic renumit spune că vrea să plece din Constanța, „oraș administrat de o turmă de incompetenți”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Autoritățile nu se grăbesc să impună noi restricții în municipiul Constanța

Wed Jan 12 , 2022
Prefectura Constanța a anunțat, de ieri, că incidența în municipiul Constanța a depășit 3 cazuri la mia de locuitori. Acest lucru înseamnă, de facto, intrarea în scenariu roșu și atrage aplicarea de noi restricții pentru populație și agenții economici. Acestea se hotărăsc însă de către Comitetul Județean pentru Situații de […]
constanta de sus