Lacrimi și deznădejde pe malul Dunării. Două fete, înghițite de apă

Foto: ISU Tulcea

Două fete, cu vârste de 11 şi 12 ani, au dispărut în Dunăre. Se plimbau pe malul apei, în portul Isaccea, atunci când cea mai mică dintre ele ar fi alunecat şi ar fi căzut în apă, iar cea mai mare ar fi intrat după ea să o scoată la mal.

Scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Brăila au început căutările în Dunăre a corpurilor celor două fete care s-ar fi înecat.

Căutările scafandrilor tulceni au început luni după-amiază, în jurul orei 16.10, după ce o persoană a cerut ajutorul autorităţilor la număr unic de urgenţă 112.

Scafandrii ISU Delta au cerut ajutorul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galaţi, iar în sprijinul autorităţilor la căutări participă şi localnici cu o ambarcaţiune.

Cele două sunt surori.

COMPLETARE 22 iunie. Căutările au fost reluate în această dimineață. Ieri, după 5 ore, s-au terminat fără rezultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un apartament în Mamaia, cât două în Miami plus un Ferrari

Tue Jun 22 , 2021
Proprietarii de apartamente din Mamaia au ajuns să ceară pe ele mai mult – mult mai mult – decât cei din Miami, Florida. Asta în condițiile în care pare evident că Miami este o destinație cosmopolită, căutată de doritorii de vacanțe din toată lumea, în timp ce Mamaia se adresează […]
Mamaia Miami imobiliare

V-ar putea interesa și: