„LadyPrenor – Club de bune practici” – parteneriat pentru antreprenoriatul feminin

Primul eveniment din cadrul Parteneriatul pentru Antreprenoriatul Feminin, “LadyPrenor – Club de bune practici”,  a avut loc pe 11 octombrie 2022, ora 10:30, la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

În cadrul evenimentului, s- a lansat oficial Parteneriatul pentru Antreprenoriatul Feminin, încheiat între Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Patronatul Național al Femeilor de Afaceri din IMM și Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei – Filiala Constanța.

La evenimentul de prezentare a parteneriatului si a oportunităților de colaborare au participat antreprenoare din cele trei organizatii, dar și invitați speciali, personalități marcante din județul Constanța, care susțin mediul de afaceri local și regional, și care au împărtășit din experiența proprie de antreprenori- Ruxandra SERESCU: Director general CCINA Constanța, Mihaela BELCIN: Presedinte ASOCIATIA OPORTUNITATI DE AFACERI PENTRU FEMEI, FILIALA CONSTANTA, Elena COANDA: Presedinte PATRONATUL NATIONAL AL FEMEILOR DE AFACERI DIN IMM, dna Fotini Teodorescu, dna Paula Vals, dna Mihaela Ichim, dna Daniela Vladescu, dna Raluca Trandafir si dnul Fulina George. De asemenea, oficialitățile locale au fost reprezentate de către dna Oana Martin (Consiliul Local) si dna Elena Tănase (Prefectura Constanța).

Parteneriatul are printre alte obiective și crearea unei rețele funcționale și organizate, în cadrul căreia să fie promovate acțiuni și inițiative menite să favorizeze mediul de afaceri feminin, prin formarea, calificarea și informarea femeilor, cu scopul de a dezvolta și perfecționa capacitățile competitive feminine în cadrul  domeniului antreprenorial local și regional; identificarea și organizarea de evenimente care să promoveze antreprenoriatul feminin; promovarea egalității de șanse ca valoare fundamentală a societății actuale.

Prima Diploma de Excelenta  “LadyPrenor” i-a revenit d-nei Fotini Teodorescu (Dobrogea Grup) în semn de apreciere pentru încununarea cu succes a unei activități de 43 de ani de activitate într-o funcție de conducere și pentru contribuția remarcabilă avută în mediul de afaceri constănțean.  

De asemenea, dna Daniela Vladescu a prezentat un minunat moment liric.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inflația a ajuns la 15,9%, prețul gazelor a crescut cu peste 70%

mie oct. 12 , 2022
Inflația este în continuă creștere în România. Preţurile de consum în luna septembrie 2022 comparativ cu luna august 2022 au crescut cu 1,3%. Rata inflaţiei de la începutul anului (septembrie 2022 comparativ cu decembrie 2021) este 13,1%, în timp ce rata anuală a inflaţiei în luna septembrie 2022 comparativ cu […]

V-ar putea interesa și: