Lansare de carte: Constantin Cheramidoglu, „Grecii Constanței vechi”

Comunitatea Elenă Elpis Constanța are onoarea să vă invite duminică 13 noiembrie ora 11.00 la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, sala pictată unde va fi lansat volumul „Grecii Constanței vechi” al cunoscutului Dr. Constantin Cheramidoglu.

Vor vorbi și prezenta lucrarea dr. Carmen Atanasiu și dr. Corina Apostoleanu.

„Un cercetător și păstrător al emoțiilor trecutului și prezentului acestui oraș Constanța, dr. Constantin Cheramidoglu ne bucură de această dată sufletul și dorința de cunoaștere cu un volum ce ne prezintă în amănunțime, cu date fără echivoc o parte a minorităților ce au scris istoria acestui oraș de pe malul mării. Vorbim despre greci, despre rolul lor în societate, despre năzuințele și zbaterile lor în cursul vremurilor trecute.”, au declarat reprezentanții Comunității Elene Elpis.

Este așteptată de asemenea și prezența deputatului Uniunii Elene din Romania, dr. Dragoș-Gabriel Zisopol cu al cărui sprijin s-a reușit tipărirea într-un timp record a volumului de către UER PRESS.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ucrainean prins cu permis fals de conducere în Portul Constanța

Thu Nov 10 , 2022
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Constanța Sud-Agigea au descoperit un cetățean ucrainean care a prezentat un permis de conducere fals. Miercuri, 9 noiembrie, în jurul orei 16.00, la poarta de acces numărul 10 a Portului Constanța, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul specific asupra unui […]
port constanta