Lansare de CD la biserica Sf. Maria din Constanța

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16.30, ierarhul Tomisului va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Sfânta Maria” din Constanța (zona Far), urmată, la ora 19.00, de un Concert Prepascal de pricesne, susținut de către Arhid. Ștefan Adrian Ghiuță și invitații: Cătălina Alexa (parohia „Sf. Maria”), Ionela Crăciun (parohia „Buna-Vestire”) și Ionuț Cristea (parohia „Sfântul Antonie cel Mare”). Acompaniamentul la pian este asigurat de către Valentin Vădănoiu, iar evenimentul cultural-religios este prezentat de către lect. univ. dr. Carmen Ciornea.

Totodată va fi lansat și compact discul „Pricesne Ortodoxe” al Arhid. Ștefan Adrian Ghiuță.

Pe durata studiilor liceale urmate la Seminarul teologic „Sfântul Dionisie Exiguul”, din Constanța (2008-2012), arhid. Ștefan Giuță a fost cântăreț la biserica „Sf. Ilie” din Constanța, apoi a urmat un curs de voluntariat la Fundația „Giovanni Bosco” din Constanța, unde a fost voluntar până în anul 2014. Din anul 2012, arhid. Ștefan Ghiuță este tenor în cadrul Coralei bărbătești „Armonia”. Din anul 2013 a urmat cursurile Facultății de Teologie din Constanța, iar din 2018 este student masterand la specializarea „Pastorație și Viață liturgică”.

Din data de 4 februarie 2018, arhid. Ștefan Ghiuță este arhidiacon la biserica „Sf. Maria” din Constanța, iar din 1 martie 2018, profesor de Religie (suplinitor) în cadrul Liceului Teoretic „Decebal” din Constanța.

Arhiepiscopia Tomisului anunță și că miercuri, 3 aprilie, de la ora 7.45, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța, iar de la ora 10.15, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Topalu.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au ajuns în închisoare pentru că au condus fără permis

mar apr. 2 , 2019
Doi bărbați au ajuns în închisoare pentru că au condus fără permis. Aceștia fuseseră condamnați, dar se sustrăgeau executării pedepselor. La data de 1 aprilie a.c., o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Poliției municipiului Medgidia și un jandarm din cadrul IJJ Constanța, a depistat un bărbat, în vârstă […]

V-ar putea interesa și: