Lansarea „Jeudis de la Francophonie”. Un ciclu de conferințe în limba franceză în fiecare ultima joi a lunii

<script id=!function(v,t,o){var a=t.createElement("script");a.src="https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-40efb2610f565eebf59a9a4912d2f31b";c.mount("9253",t,{width:720,height:405})}))}(window,document)

Prima conferință va avea loc joi, 26 mai, la ora 17.00, în Aula BCU, în prezența doamnei Monica Jiman (CCSO al Pentalog) și a doamnei Adela Jansen (board advisor și associate professor, Druid). 

Agenția Universitară a Francofoniei (AUF), creată în urmă cu 60 de ani, este astăzi prima rețea universitară din lume, cu peste 1 000 de membri: universități, școli prestigioase de învățământ superior și centre de cercetare din aproape 120 de țări. Dezvăluind geniul francofoniei științifice de pretutindeni în lume, AUF, organizație internațională nonprofit, este și o etichetă care poartă o viziune pentru o mai bună dezvoltare a sistemelor educaționale și universitare: “să gândim global francofonia științifică și să acționăm regional, respectând diversitatea”. 

Biblioteca Centrală Universitară Carol este o structură complexă, compusă din sediul central, secția pedagogică „I.C. Petrescu” și 16 biblioteci filiale situate în cadrul Universității din București. Colecţiile de documente ale B.C.U. „Carol I” oferă posibilităţi de informare, studiu şi cercetare în toate domeniile cunoaşterii. Inaugurată la 14 martie 1895 ca Fundație Regală, B.C.U. „Carol I” asigură o continuitate dinamică tradițiilor culturale și educaționale care i-au marcat începuturile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 4,8 milioane români care s-au autorecenzat vor profita de ziua liberă de la muncă

mar mai 10 , 2022
Peste 6,5 milioane de români au completat chestionarul pentru recensământ până la 7 mai 2022, iar 74% dintre participanţii la recensământ din etapa de autorecenzare, adică circa 4,81 de milioane de persoane, vor profita de ziua liberă oferită de stat, arată studiul Reveal Marketing Research despre recensământul general al populaţiei […]

V-ar putea interesa și: