Lansarea volumului „Ocolul Italiei în 14 etape. Curs de limbă și Civilizație italiană pentru români”

Distribuie:

Joi, 27 martie, ora 17.00, la Muzeul de Artă din Constanța va avea loc lansarea volumului „In Giro per l’Italia in 14 tappe. Corso di Lingua e Civiltà italiana per parlanti rumeno” („Ocolul Italiei în 14 etape. Curs de limbă şi Civilizație italiană pentru români”).

Lucrarea este semnată de lect. univ. dr. Marinela Vrămuleț de la Specializarea Italiană din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța, Marcello Silvestrini (Perugia, Italia) și Lidia Cazacu (Chişinău, Republica Moldova).  Evenimentul deschide o serie de manifestări ce vor avea loc în cadrul unui proiect intitulat „Întâlniri culturale italiene”.

„Cursul de Limbă și Civilizație italiană” este rezultatul colaborării celor trei profesori care și-au dedicat întreaga activitate predării și promovării limbii italiene. Alături de autoarele volumului, în cadrul evenimentului vor vorbi lect. univ. dr. Daniela Crăciun și lect. univ dr. Iuliana David – Facultatea de Litere a UOC, precum și prof. Angela Doicescu de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța.

Lansarea va fi urmată de un spectacol susținut de studenți ai Facultății de Arte, Secția Interpretare muzicală-Canto din cadrul UOC, sub îndrumarea prof. univ. dr. habil. Ioan Ardelean.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.