Latino party la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park

Petrecerile și surprizele se țin lanț la Eforie Aqua Park. Sâmbătă, 3 august, sunteți invitați să vă distrați alături de dansatori profesioniști, pe ritmuri de cha-cha-cha, rumba, samba, salsa, mambo sau merengue. Atmosfera va fi incendiară, iar vedeta parcului acvatic de la Eforie Nord, instructorul de dansuri latino, zumba și fitness, Starlin Belen va face un adevărat spectacol. La Eforie Aqua Park vârsta nu contează, astfel că se distrează la fel de bine părinții și copiii, cât și bunicii.

Dacă vă încingeți după o repriză de dansuri latino, vă puteți răcori în apa curată din piscine sau în cele 11 tobogane acvatice de la Eforie Aqua Park. Iar pentru ca răsfățul să fie maxim, puteți alege zona de SPA și jacuzzi, cu siguranță corpul vă va mulțumi pentru relaxarea pe care i-o oferiți.

Spuma colorată este ingredientul surpriză pe toboganele de la Eforie Aqua Park, miercurea și duminica. Verde, albastră sau portocalie, spuma face senzație în parcul acvatic. Atât constănțenii, cât și turiștii se fotografiază cu spuma colorată, pentru a le arăta tuturor că au petrecut o zi de neuitat la Eforie Nord. În plus, în această vară, magicianul Ciprian vă așteaptă zilnic la Eforie Aqua Park, să urmăriți un spectacol interactiv de iluzionism plin de umor, bucurie, mister și fantezie.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00, şi este situat în Eforie Nord, aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, hotelul Europa şi lacul Belona.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.