Laurențiu Mironescu, cu un picior în PMP

laurentiu mironescu
Laurențiu Mironescu în timpul unei conferințe de presă în care a prezentat acte care dovedeau că este nevinovat în dosarul în care a fost cercetat de DNA (foto: Cristian Hagi)

UPDATE. Președintele organizației județene din Constanța a PMP, Claudiu Palaz, a anunțat azi, oficial, ceea ce Constanța 100% spunea de ieri: Laurențiu Mironescu a devenit membru al partidului.

Laurențiu Mironescu este la un pas de a se înscrie în Partidul Mișcarea Populară.

Potrivit informațiilor Constanța 100%, acesta urmează să-și depună adeziunea.

I-am adresat mai multe întrebări președintelui PMP, Eugen Tomac, referitoare la această achiziție, dar până la ora actuală nu a răspuns. Vom reveni dacă o va face.

PMP Constanța este condus de Claudiu Iorga Palaz.

Încă nu știm dacă Laurențiu Mironescu dorește să candideze la o funcție publică în administrația publică locală sau centrală sau ce funcție va deține în partid.

Laurențiu Mironescu a fost cel mai tânăr director al Companiei Naționale Administrației Porturilor Maritime Constanța. A avut o carieră politică importantă, ajungând până la funcția de deputat. A deținut și funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, pe care a părăsit-o în urma unui dosar penal în care a fost acuzat de trafic de influență. A fost arestat preventiv și au urmat opt ani de procese, la finele cărora a fost găsit nevinovat, pentru că fapta de care a fost acuzat nu exista. Dosarul a fost instrumentat de DNA.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Adrian Papahagi: „George Simion, un mic vadim fugărit oportun-electoral de unguri”

Wed Jan 22 , 2020
Filologul și eseistul Adrian Papahagi l-a criticat dur, pe pagina sa de Facebook, pe politicianul George Simion. Acesta a îndemnat oamenii să scuipe după ce istoricul Lucian Boia a primit o distincție din partea Ungariei. „Nu mi-a plăcut nicio clipă acest George Simion, un mic vadim fugărit oportun-electoral de unguri. […]
george simion