Lazăr Irimiea, doctorul care a operat peste 10.000 de pacienți, a părăsit această lume

lazăr irimiea

Profesor universitar doctor Lazăr Irimiea, unul dintre cei mai cunoscuți medici ginecologi ai Spitalului Județean Constanța, a decedat miercuri, 2 martie.

„Rămas bun, stimate domnule profesor universitar doctor Lazăr Irimiea! Vă rămân faptele medicale si îngerii aduși pe pământ, dorul de a ne mobiliza si de a fi puternici, de a ne antrena si de a fi de folos comunității! Iar, în Cer nu veți înceta sa purtați cu dumneavoastră amintirile peregrinărilor în munți si in câmpii, bălți, a partidelor de vânătoare si pescuit si a miilor de ore predate studenților si de pregătire profesională în domeniul medical. Nu veți înceta să purtați iubirea de familie, prieteni, colegi, de oameni. Vă mulțumesc pentru lecția de profesionalism ! Dumnezeu sa va odihnească în pace!“ , este mesajul de adio transmis de o apropiată a acestuia.

Doctorul era internat în spital la momentul decesului.

Iată câteva repere din activitatea acestuia.

  • Peste 34 de ani de activitate medicala
  • Peste 10.000 de interventii chirurgicale
  • Autor a 4 carti de specialitate
  • Autor al unei monografii
  • Peste 100 de lucrari stiintifice
  • Un doctorat in stiinte medicale
  • 3 contracte de cercetare.

Articole similare:

A murit doctorița Valentina Florea

În numele tatălui. Fiica regretatului doctor Unc oferă consultații gratuite

Sursă foto: Facebook


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliţia rusă a reţinut cinci copii care voiau să depună flori la ambasada Ucrainei

joi mart. 3 , 2022
Poliţia din Moscova a reţinut, miercuri, două femei şi cinci copii care voiau să depună flori la ambasada Ucrainei, informează The Guardian. În fotografiile apărute în mediul online se poate vedea un mesaj afişat de copii: “Nu Războiului”. Copiii, cu vârste de 7 până la 11 ani, au fost urcaţi […]

V-ar putea interesa și: