Le-a ars toată casa, dar le-a rămas întreagă o icoană și credința

Un incendiu devastator a lăsat fără adăpost 8 familii din Constanța, pe strada Justiției, pe 2 decembrie 2021. Preotul Jean Ion, de la Parohia Sf. Ier. Vasile cel Mare Constanța, a inițiat o campanie umanitară, cu titlul „De Crăciun, fii bun!”.

Azi a vizitat aceste familii și, prin grija enoriașilor care au donat, le-a adus alimente neperisabile, produse igienico-sanitare, haine și apă.

„Pentru reconstrucția acestor case este mare nevoie de materiale de construcții, fier beton, lemn, termopane și ceva bănuți. Cei ce pot și vor să ajute, o pot face la numărul de telefon 0751197312, al doamnei Cornelia Rusu, una din familiile afectate de acest incendiu, fii duhovnicești apropiați bisericii noastre.Ieri, când am fost să-i vizitez, d-na Cornelia mi-a arătat ca din toată agoniseala lor nu le-a mai rămas decât o icoană cu Mântuitorul și Brâul Maicii Domnului, in rest toate celelalte: acte, haine, mobilă, o brumă de bani strânși pentru zile negre au ars complet. Cu toate acestea, la plecare d-na Cornelia mi-a spus: Părinte, și anul acesta vom aduce sarmale de hram. Distribuie, nu te costă nimic iar de ai posibilitate sună la d-na Rusu și vezi de ce are nevoie pentru ca ea si ceilalți vecini să-și poată ridica din nou casa! Domnul să vă binecuvânteze!”, a scris părintele, pe pagina sa de socializare.

Mai jos puteți vedea imagini de la incendiul devastator.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce spune RAJA despre lucrarea de pe bulevardul Tomis din Constanța, la intersecția cu Soveja

Sun Dec 5 , 2021
Pe bulevardul Tomis din Constanța, la intersecția cu Soveja se execută lucrări de reabilitare a magistralei de apă, din fontă ductilă, cu diametrul de 800 mm, lucrări ce fac parte din contractul CL 32, „Reabilitare aducțiuni și magistrale Constanța”, în valoare de aproximativ 40 milioane lei. În zonă au fost […]
raja